Alles 14 dagen op zicht

Voor bestellingen bij Erotik-Sjop.com geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je de aankoop ontbinden door ofwel binnen de zichttermijn aan ons te melden dat je van de koop af wil zien of door de producten binnen de zichttermijn direct terug te sturen.
Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:
 
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • Als het artikel compleet is
  • In de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:
  • Producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.  
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Om het retourneren van je bestelde artikelen zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hiervoor een stappenplan gemaakt, deze vindt je hier

Model formulier voor herroeping overeenkomst voor als je deze per post wilt versturen.

Je bent niet verplicht om het stappenplan of model formulier te gebruiken, maar het bespoedigt wel de afhandeling van je retouren.

Het retouradres is:
Epicurius
t.a.v. afdeling retouren
Korenmolen 106
3481 AX  Harmelen

Kosten
De kosten van retourzending zijn voor je eigen rekening en risico.
Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling van je retourzending
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan (voor zover technisch mogelijk).

Wij helpen je graag!


  Mail naar helpdesk@erotik-sjop.com